Bericht versturen

 

Suzhou sinds Co. van het Gassysteem, Ltd

Verstrek betrouwbare service&products voor gasveld, de beschavingsvooruitgang van de duwindustrie!

 

Thuis

JoShining Energy & Technology Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu
China JoShining Energy & Technology Co.,Ltd certificaten
China JoShining Energy & Technology Co.,Ltd certificaten
Drukt hierbij dankbaarheid aan het team van het bedrijf Suzhou sinds Gas voor de verstrekte samenwerking uit, opportuniteit, operationele efficiëntie, verantwoordelijkheid

—— Oleg Kaminskiy

PN metaal uitdrukkelijke dankbaarheid aan sinds team voor de uitstekende samenwerking, efficiency, verantwoordelijkheid tijdens ook het maken van contract, de installatiedienst.

—— M. Stmon Safnoski

Het was goed voor stikstofgenerator het werken!

—— Abhinav Mahajan

Na het runnen van 11 maanden tot nu toe, wij hebbend geen problemen, voor SINDS de generator van de GASstikstof, tot nu hebben wij nooit probleem

—— Goran

Zeer goed sinds gas, in China wordt gemaakt dat

—— Mohammed Alex

JoShining Energy & Technology Co.,Ltd

JoShining Energy & Technology Co.,Ltd
JoShining Energy & Technology Co.,Ltd
JoShining Energy & Technology Co.,Ltd
JoShining Energy & Technology Co.,Ltd
JoShining Energy & Technology Co.,Ltd
JoShining Energy & Technology Co.,Ltd
JoShining Energy & Technology Co.,Ltd
JoShining Energy & Technology Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8
Onze werkplaats Workshopgebouwen Assemblerende workshop Onze werkplaats Ons kantoor Ons kantoor Ondernemersgeest
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Aangezien-GAS
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 20,000,000-40,000,000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%

China JoShining Energy & Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

We zijn toegewijd aan het onderzoek, de ontwikkeling, het ontwerp, de productie, de productie, de verkoop en de service van alle soorten industriële gasapparatuur,en professionele adviesverlening over industriële gassystemen en aanverwante productenOnze belangrijkste producten zijn PSA stikstofgeneratoren, PSA zuurstofgeneratoren, PSA waterstofgeneratoren, ammoniakkrakingsinstallatie, stikstofzuiveringsinstallatie, methanol ontbindingsinstallatie, enz.

 

We hebben tientallen nationale uitvindingspatenten verkregen door meer dan 10 jaar en internationale certificaten zoals: ISO9001 internationale certificering, TS certificering,SGS-tests en -certificering, CE-certificering, ASME-certificering van de Verenigde Staten, CCS-certificering van China Classification Society, BV-certificering, American Bureau of Shipping ABS-certificering,British Classification Society LR-certificering, de Duitse classificatievereniging GL-certificering.

 

We hebben kwaliteitsapparatuur en diensten geleverd voor klanten uit meer dan 30 verschillende industrieën, zoals China Petro, China National Petroleum, CNOOC uit de petrochemische industrie; Sony, Panasonic, Asus,Foxconn uit de elektronica-industrie; Minute Maid, Jinllongyu, Dio Coffee uit de voedingsmiddelenindustrie; Shanghai Hyundai Pharmaceutical, Jilin Aodong pharmaceutical uit de farmaceutische industrie;Jiangxi Copper CorporationWe onderhouden ook langdurige samenwerking met de gerenommeerde onderzoeksinstellingen, zoals Tsinghua University, Henan University, Sichuan University,De brandbestrijdingsinstallaties voor de Olympische Spelen in Beijing in 2008 zijn uitgerust met ons stikstofsysteem.Nanjing Mint en Shanghai Mint hebben beide onze stikstof-eenheden gekocht en gebruikt voor hun muntenproductie., en het resultaat is uitstekend.

 

Bovendien hebben wij onze gasinstallaties geëxporteerd naar meer dan 40 verschillende landen, met bewezen resultaten op het gebied van kwaliteit, stabiliteit en veiligheid.realistisch en innovatiefWe zullen de introductie van geavanceerde technologie en wetenschappelijke onderzoeksresultaten uit binnen- en buitenland voortzetten.om meer waardevolle producten en diensten te leveren. Met de voordelen van technische knowhow, marketing en service hebben wij een concurrerend, leidend, gerespecteerd bedrijf in onze samenleving opgebouwd, waar alle medewerkers trots op zijn.

Onze werkplaats:

 

China JoShining Energy & Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

China JoShining Energy & Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Edelachtbare:

 

 

 

2016

●Lid worden van OptimumNano Innovation Union

●Levering van stikstofgeneratoren voor's werelds grootste ertsvervoerders (400.000 DWT)

 

2015

●Verworven certificaten van ISO9001:2008 kwaliteitsmanagementsysteem, Lloyd's Register of Shipping (UK LR), Bureau Veritas ((France BV),American Bureau of Shipping ((ABS) en CONFORMITE EUROPEENNE (CE)

●De export van onze industriële gasoplossing naar internationale gebruikers is begonnen.

 

2013

● Gecertificeerd als gekwalificeerde leverancier van de Haier Group, met PSA stikstofgenerator en Membrane stikstofgenerator.

 

2012

● Meer dan 10 uitvindingspatenten voor waterstofherstelinstallaties verkregen, waardoor wij als marktleider in de industrie staan

●Installeerde verschillende productielijnen voor waterstofherstel van klokkookovens voor fabrikanten van koudgewalste banden, waardoor de energiekosten effectief werden verlaagd.

●Leverde stikstofgenerator voor LNG-vaartuigen en werd daarmee de eerste leverancier van LNG- stikstofgeneratoren in dit gebied.

 

2011

●Installeerde een 2800 Nm3/h scheepsklootstofgenerator voor een binnenlands scheepvaartbedrijf, waardoor hij de grootste scheepsklootstofgeneratorfabrikant in China werd.

 

2010

● Verkrijg een vergunning voor de productie van speciale apparatuur voor drukleidingen

●De grootste stikstofzuiveringsmachine voor SINOPEC, een record voor de maximale koolstofzuurstofzuiveringsmachine in China.

 

2008

●Geacrediteerd als gekwalificeerde leverancier door China Aerospace Science and Technology Group

●Bescherming van China Classification Society (CCS) verkregen

● Samen met CNOOC (China National Offshore Oil Corporation) de eerste stikstofgenerator voor schepen, die zeer gewaardeerd werd.

 

2007

●Officiële start van de IUR-basis voor de Sichuan Universiteit en het Materiaal Instituut van de Central South University of Forestry and Technology

●Geacrediteerd als “High-Tech Enterprise of Jiangsu Province”

 

2006

● Goedgekeurd als aangewezen leverancier voor CBPMC ((China Banknote Printing and Minting Corporation)

 

September 2004

●Suzhou Since Gas System Co.,Ltd werd officieel opgericht

●Een complete reeks stikstof- en waterstofgasstations is met succes geïnstalleerd in de munt van Nanjing, die zeer gewaardeerd werden;

 

Contactgegevens
JoShining Energy & Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Jojo

Tel.: + 86 13862022817

Direct Stuur uw aanvraag naar ons